top of page

49 Чемпіонат області із спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів

1 трав. 2023 р.

Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання молоді, спрямованого на утвердження української національної та громадянської ідентичності. Фізична культура, заняття спортом, підготовка молоді до захисту України є важливою складовою національно-патріотичного виховання.
З 28 по 30 квітня 2023 року в смт. Люблинець Ковельського району проводився 49 Чемпіонат області із спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів, присвячений пам’яті загиблих захисників України. Участь у Чемпіонаті взяли 292 орієнтувальники з 22 команд області. Серед них – команда юних спортсменів нашої Горохівської територіальної громади у складі 12 школярів Ощівської гімназії та двох наставників – Віталія Новосада, тренера команди, й Олександра Хамули, консультанта ЦПРПП Горохівської міської ради.
Спортивне орієнтування – непростий, але дуже цікавий вид спорту. Через повінь на Волині деякі етапи змагань проходили по коліна у воді, проте школярі вправно та швидко додали непрості дистанції, раділи перемогам та засмучувалися через невдачі. Емоцій було вдосталь.
Кожен із учасників Чемпіонату отримав незабутні враження та безцінний досвід. Дякуємо юним спортсменам та тренеру за успішну участь у змаганнях. Щира подяка ЗСУ за можливість дітям займатися улюбленим видом спорту.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page