top of page

«Класний керівник НУШ: алгоритм успіху. Формування стійкості до стресу»

3 січ. 2024 р.

Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради в освітньому просторі «Горохів Хаб» 03 січня 2024 відбувся семінар-практикум для класних керівників 5-6 класів «Класний керівник НУШ: алгоритм успіху. Формування стійкості до стресу».
Захід розпочала Фищук Надія, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради наголосивши на основних характеристиках класного керівника та продемонструвавши відео «Класний керівник, який він?» підготовлене юними журналістами Фищук Софією та Шереметою Каріною.
Гарбар Ірина акцентувала увагу на нормативних документах, ключових завданнях та алгоритмі роботи класного керівника НУШ.
Кулай Майя, заступник директора з виховної роботи Горохівського ліцею №1 ім. І.Я. Франка поділилася досвідом організації виховного процесу, налагодження взаємодії учасників освітнього процесу (учнів – вчителів, учнів – учнів, вчителів – батьків, батьків – адміністрації), формування згуртованого колективу, створення громадського порядку та безпеки під час освітнього процесу.
Дубець Галина, вчитель Горохівського ліцею №2 окреслила роль класного керівника у формуванні особистісних якостей та соціальної активності здобувачів освіти – громадян-патріотів України.
Сокол Марина, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників окреслила прояви стресу у дітей та можливі зміни у стані і поведінці учнів. Також наголосила на важливості класного керівника у формуванні стресостійкості дитини. Поділилась дієвими алгоритмами ведення бесіди з дитиною, яка переживає стресові, травматичні події.
Учасники семінару практикувались у вирішенні проблемних ситуацій, що можуть виникати в класних колективах.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page