top of page

Участь у Всесвітній виставці EXPO-2020

7 груд. 2021 р.

Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Ірина Гарбар у складі делегації відвідала найбільшу виставкову подію у світі - EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).

Учасниками делегації стали найактивніші учасники проєкту подолання цифрової освітньої нерівності "Інноваційний прорив", що уклали відповідний меморандум з Асоціацією міст України, серед яких є і Горохівська міська рада.

Представники делегації не тільки відвідали EXPO - 2020, а отримали живе спілкування із колегами та обмінялися досвідом розвитку своїх громад. Відвідування виставки та обмін досвідом у педагогічній галузі сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг та ефективності реалізації інформаційних технологій в Горохівській міській територіальній громаді.

Одним з пріоритетів в діяльності Міністерство цифрової трансформації України, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування є цифрова трансформація освіти. Це відкриває шлях для реалізації проєкту подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив».
#АМУ#AUC#місцеве_самоврядування#спільними_зусиллями#громада

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page