top of page

Участь психолога ЦПР ПП у Всеукраїнському проєкті

26 черв. 2022 р.

Участь психолога ЦПР ПП у Всеукраїнському проєкті

Від початку воєнного вторгнення росії у нашу державу, кожен свідомий громадянин прагне перемоги України і робить все можливе, щоб бути корисним. Для того, щоб внутрішньопереміщені громадяни нашої держави, які тимчасово проживають на території Горохівщини, мали можливість отримувати фахову психологічну допомогу, наші психологи постійно підвищують рівень своєї компетентності, здобуваючи нові знання і вдосконалюючи професійні навики.
Відтак, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, Марина Сокол, бере участь у новому Всеукраїнському проєкті. Загалом організаторами було отримано 149 анкет від психологів з усіх областей України та тих, хто тимчасово знаходиться за кордоном, з яких було відібрано 25 учасників. Даний проєкт націлений на підтримку практикуючих психологів України, що реалізується ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» за фінансової підтримки міжнародної агенції британського єврейства з гуманітарної допомоги та розвитку (Всесвітня єврейська допомога). В межах проєкту плануються тренінги і вебінари з різноманітних тематик від психологів з України, Польщі, Ізраїлю та Руанди, супервізійні сесії з елементами інтервізій.
Вже цього понеділка, 27 червня 2022 року, відбувся перший вебінар на тему: «Особливості роботи з військовими та сім‘ями тих, хто на фронті» спікером якого був відомий військовий психолог Андрій Козінчук.
Сподіваємось, що участь у проекті, дасть нові знання і можливості для покращення психологічної підтримки жителів нашої громади.

З вірою в Перемогу, колектив Центру професійного розвитку
педагогічних працівників Горохівської міської ради

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page