top of page

Участь психолога ЦПРПП у семінарі для фахівців психологічної служби області

4 жовт. 2022 р.

Відповідно до плану роботи Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти 4 жовтня 2022 року відділом практичної психології і соціальної роботи інституту було проведено семінар-практикум «Психологічний супровід в умовах сучасної школи» учасницею якого була Марина Сокол, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради.
Під час зустрічі завідувач відділу, Світлана Ростиславівна Андрейчин ознайомила фахівців психологічної служби з теоретичними та практичними аспектами надання психологічної допомоги у кризових ситуаціях.
У семінарі також взяв участь доцент кафедри практичної психології та психодіагностики ВНУ, кандидат психологічних наук Антоній Петрович Мельник. Учасники з цікавістю слухали практичні аспекти надання психологічних послуг людям, що опинились у складних життєвих обставинах у період воєнних дій.
Також учасники зустрічі мали можливість поділитись своїм досвідом надання психологічної підтримки під час війни. Марина Сокол розповіла колегам про власний досвід організації і надання психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам та жителям Горохівщини, які потребували психологічної підтримки.
Організатори зустрічі проанонсували, що актуальна тема цієї зустрічі буде продовжена у системі семінарів та на курсах підвищення кваліфікації практичних психологів і соціальних педагогів.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page