top of page

Участь працівників ЦПРПП у тренінгу з протидії емоційному вигоранню

15 бер. 2023 р.

Постійний розвиток, отримання нових знань і вмінь, обмін досвідом – є невід’ємною складовою професійного розвитку будь-якого спеціаліста. Для працівників, що працюють у сфері «Людина-Людина» вкрай важливо дбати про свій внутрішній ресурс, емоційну стійкість та психічне здоров’я, щоб мати можливість підтримувати і допомагати іншим.
Саме з метою протидії емоційному та професійному вигоранню у соціальних працівників, волонтерів, психологів, що отримуюють вторинну травму в контексті роботи з постраждалими особами 14 березня 2023 року в освітньому просторі «Горохів Хаб» був проведений психологічний тренінг.
Даний захід об’єднав працівників Горохівської, Берестечківської, Мар’янівської та Городищенської громад, які в ході виконання своїх професійних обов’язків активно допомагають внутрішньо переміщеним особам, військовим та їх сім’ям, вразливим верствам населення. Серед учасників були працівники соціальної сфери, представники апарату міської ради, спеціалісти відділу освіти, директор та психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради.
Захід був проведений Громадською організацією «Розвиток Волині», за фінансової підтримки URGENT ACTION FUND for women`s human rights. Ірина Колковська, керівник ГО, наголосила, що підтримка власного психічного здоров’я працівників, збереження їх внутрішніх ресурсів та мотивації на постійній основі надавати допомогу людям, які її потребують, є надзвичайно важливими в контексті сьогодення. Тому під час тренінгу учасники знайомилися з психологічними термінами, різними техніками та вправами для стабілізації свого емоційного фону та відновлення ресурсного стану.
Дякуємо за можливість взяти участь у тренінгу всім хто причетний до його організації.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page