top of page

Тренінг «Стоп Булінг» в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства»
у Лемешівській гімназії

7 груд. 2022 р.

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
На запит учителів Лемешівської гімназії Горохівської міської ради 7 листопада 2022 року в рамках цієї кампанії в гімназії працювала психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Марина Сокол.
З учнями 5-9 класів гімназії було проведено психологічні тренінги «Стоп Булінг». Мета тренінгів формувати нетерпимість до проявів агресії, розвивати співчутливе ставлення до жертв насилля, розвивати навички надання та отримання допомоги. Діти отримали інформацію про те, що таке булінг, обговорили стратегії подолання агресивної і насильницької поведінки, на прикладі ситуацій, вчилися розрізняти дружні піддражнювання та прояви булінгу, називали джерела допомоги жертвам насилля та розвивали емпатичне ставлення до інших.
З педагогами закладу освіти Марина Сокол провела тренінг «Психологічна підтримка педагога в умовах стресу». Колеги у довірливій атмосфері мали можливість поділитись своїми переживаннями стресових ситуацій, отримати фахову підтримку, обговорити способи боротьби зі стресом та за допомогою арт-терапевтичних технік і мозкового штурму знайшли ресурси для подальшої плідної роботи на своїй освітянській ниві.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page