top of page

Серпнева конференція освітян

30 серп. 2023 р.

30 серпня 2023 року було проведено освітню конференцію для педагогічних працівників закладів освіти Горохівської громади.
Учасники обговорювали важливі питання, пов'язані з викликами та стратегіями розвитку освіти в Горохівській громаді протягом 2023-2024 навчального року.
Гарбар Ірина, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, зупинилася на питанні професійної компетентності вчителя НУШ, адже створення можливостей для неперервного навчання та підвищення кваліфікації є ключовим чинником у підвищенні якості освіти.
Було проаналізовано підвищення кваліфікації педагогічних працівників на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та надано докладні роз’яснення, рекомендації й інструменти учасникам процесу підвищення кваліфікації щодо продуктивного застосування нових можливостей у демонополізованій сфері підвищення педагогічної кваліфікації. Наголошено, що сертифікація може допомогти вчителям бути в курсі новітніх методик та підходів у навчанні, що, в свою чергу, позитивно впливає на навчальний процес та розвиток учнів.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page