top of page

Семінар-практикум для керівників та заступників закладів освіти Мар’янівської селищної територіальної громади

18 січ. 2023 р.

18 січня 2023 року працівниками Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради для керівників та заступників закладів освіти Мар’янівської селищної територіальної громади проведено семінар-практикум «Підвищення рівня обізнаності з питань використання онлайн-платформ для організації дистанційного та змішаного навчання та використання електронних журналів в освітньому процесі, ознайомлення з платформою “Smart школа“». Захід відбувся відповідно до підписаного Договору про співпрацю «Поліпшення якості підготовки та професійного розвитку педагогічних працівників партнерських громад на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради».

Зустріч розпочала начальник відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар’янівської селищної ради Ольга Лакиш, яка окреслила присутнім плани та перспективи даної співпраці. Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Ірина Гарбар презентувала роботу Центру та розповіла про можливості активного залучення працівників партнерських громад до проведення семінарів, тренінгів, конференцій, вебінарів та інших заходів. Педагоги матимуть змогу розширити свої професійні можливості у пошуку та утвердженню таких форм роботи з підвищення кваліфікації, щоб максимально можна було врахувати їх запити і потреби та наблизити надання освітніх послуг до вчителя.

Валерій Кулай, вчитель інформатики Горохівського ліцею №1 імені І.Я. Франка, ознайомив учасників семінару з авторською платформою “Smart школа“. Ця платформа покращує можливості організації освітнього процесу за змішаною, дистанційно та очною формою навчання, створює робочий простір вчителя в електронному середовищі, використовуються сучасні технології оцінювання, що стимулюють оцінну самостійність учнів та забезпечують їх діяльність. У платформі “Smart школа“ забезпечується ефективний зворотний зв’язок та легко працювати з шкільною документацією.

Як підсумок семінару-практикуму відбулася панельна дискусія. Усі присутні запитували, висловлювали пропозиції, ділилися досвідом роботи на інших платформах.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page