top of page

Семінар-практикум «Трикутник партнерства: вчителі – діти – батьки як запорука успішного виховання гармонійної особистості. Формування стійкості до стресу»

5 січ. 2024 р.

05 січня відбувся семінар-практикум «Трикутник партнерства: вчителі – діти – батьки як запорука успішного виховання гармонійної особистості. Формування стійкості до стресу», учасниками якого стали класні керівники 9-11 класів.
Директор Центру Ірина Гарбар та консультант Надія Фищук проінформували про основні документи у роботі класного керівника, психолог Центру Марина Сокол окреслила деякі акценти психологічної підтримки для підготовки стресостійкого випускника школи та запропонувала практичні вправи з надання психологічної підтримки учасників освітнього процесу. Учасники заходу ознайомилися з цифровою дидактикою, визначили особливості упровадження в сучасних умовах.
Досвідом роботи поділилися заступник директора з виховної роботи Горохівського ліцею № 2 Бойко Любов та класний керівник 10-Б класу Горохівського ліцею № 1ім. І. Я. Франка Голод Марія. Доповідачі акцентували увагу на системі методів і прийомів виховання і навчання на засадах гуманізму та творчого підходу до розвитку особистості. Головним орієнтиром в організації навчального процесу у рамках педагогіки партнерства є орієнтація на дитину та розкриття її індивідуальних здібностей.
Демонстрація практичного досвіду роботи з учнями, надихала колег до подальших звершень на педагогічній ниві.
З матеріалами до семінару можна ознайомитися за покликанням:
https://drive.google.com/drive/folders/1HpTEdPAVZouASE79kAff0iUfrK3JVI0p?usp=sharing

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page