top of page

Семінар-практикум «Сучасний інструментарій підвищення якості освітнього процесу в умовах воєнного стану: сервіси Google»

2 вер. 2022 р.

На запит учителів Печехвостівського ліцею та Стрільченської гімназії 2 вересня було організовано та проведено семінар-практикум «Сучасний інструментарій підвищення якості освітнього процесу в умовах воєнного стану: сервіси Google». Захід відбувся за участю директорки Центру Гарбар І. та консультантки Жаловаги І.
Мета семінару-практикуму – підвищення компетентностей педагогів з питань упровадження сучасних освітніх технологій, забезпечення безперервного професійного зростання.
Семінар-практикум розпочала Ірина Гарбар, яка ознайомила із нормативними документами та особливостями організації освітнього процесу у 2023/2023 н.р.. Спільно із педагогами було обговорено режими проведення дистанційних уроків, розглянуто сервіси та платформи для організації онлайн навчання.
В умовах періодичних локдаунів і карантинів, а тепер ще й воєнного стану, саме цифрові технології дають змогу не зупиняти навчання, а безпечно продовжувати його в дистанційному або змішаному форматі. Тому сьогодні цифрова грамотність для вчителя стає пріоритетом.
Ірина Жаловага презентувала можливості використання сервісу Google, як унікальну платформу для розміщення навчальних матеріалів із зворотнім зв’язком з учнями, запропонувала інструкцію до застосування сервісу.
У ході семінару учасники мали змогу практично застосувати отримані знання та створити власні облікові записи та класи учнів у Google Classroom та навчилися розміщувати матеріали на даній платформі: презентації, відео, посилання на інші освітні ресурси – все, що може урізноманітнити сучасний урок та підвищити пізнавальну діяльність учнів.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page