top of page

Семінар-практикум «НУШ історична галузь. Налагодження психологічного клімату на уроках історії»

22 лист. 2023 р.

22 листопада 2023 року в освітньому просторі «Горохів Хаб», згідно плану роботи ЦПРПП, відбувся семінар-практикум «НУШ історична галузь. Налагодження психологічного клімату на уроках історії».
Розробниками програми були:
Гарбар Ірина Володимирівна - директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників;
Фищук Надія Володимирівна – консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників;
Сокол Марина Володимирівна – психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради.
Семінар-практикум мав на меті розвиток професійної компетентності педагогів та підвищення рівня обізнаності, щодо формування моделі творчої особистості учня, умов розвитку здібностей дітей, формування креативного мислення, використання інноваційних технологій для розвитку критичного мислення та творчих здібностей учнів під час уроків історії.
Практична частина містила елементи демонстрації гри «Хто я», учасники були залучені до інтерактивної вправи «Археолог», цікавим моментом було обговорення використання соціальних мереж для навчальних цілей.
Спікер заходу Надія Фищук акцентувала увагу також на перевагах використання мемів на уроках історії. Було представлено мобільну гру розроблену в програмі «Kahoot!». Навчальна платформа, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань учнів за допомогою онлайн-тестування.
Марина Сокол поділилася з освітянами практичними порадами підтримки ментального здоров’я.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page