top of page

Семінар-практикум "Використання інтерактивних аркушів на уроках хімії"

3 трав. 2023 р.

2 травня 2023 року в освітньому центрі «Горохів Хаб» відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради відбувся семінар-практикум «Використання інтерактивних робочих аркушів на уроках хімії».
У зв’язку з військовою агресією росії в Україні освітній процес в закладах освіти часто поєднує очну, дистанційну та змішану форму навчання. Це змушує педагогів бути гнучкими до постійно змінних умов. Консультант ЦПРПП Ірина Ференц ознайомила учасників семінару з основними платформами та сервісами для дистанційного та змішаного навчання, особливостями інтерактивних робочих аркушів, з особистим досвідом використання їх на уроках математики. Консультант Олеся Вітинська акцентувала увагу присутніх на особливостях НМТ-23 з хімії, на умовах подолання освітніх втрат з предмету через пандемію та війну.
Основне завдання семінару було реалізоване через практичне створення інтерактивного аркуша уроку хімії у 8 класі на тему: «Поширеність у природі та використання оксидів. Вплив на довкілля та здоров’я людини».
Для участі у семінарі зареєструвалось 15 педагогів. Усі вони отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, а практичні навички, які вони здобули, дозволять здійснювати ефективне та якісне навчання.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page