top of page

Робоча зустріч з учителями Пустомитівської гімназії

28 серп. 2022 р.

Як працювати з учнями на відстані та не втратити звичної ефективності? Одним із найкорисніших додатків для роботи з дітьми є «Google Classroom», що створює інтерактивне онлайн - середовище, у якому можна виконувати звичні учбові завдання та проводити зустрічі. Тому, ця форма роботи з учнями є зручною і має зворотній зв’язок з усіма учасниками навчального процесу.
29 серпня директор Гарбар Ірина та консультант Жаловага Ірина провели робочу зустріч з учителями Пустомитівської гімназії.
Ірина Гарбар ознайомила присутніх із особливостями навчання, основними документами та вимогами. Спільно з учителями було обговорено деякі питання організації дистанційного навчання. Враховуючи форми проведення уроків, консультанти запропонували педагогам різні платформи та сервіси для проведення синхронних та асинхронних уроків, враховуючи вимоги Державного стандарту та санітарні норми.
Жаловага Ірина ознайомила учасників із цифровими інструментами Google, через серію практичних завдань показала переваги та можливості застосування для організації мережевої взаємодії, ефективної публікації та доступності онлайн-ресурсів, організації спільної діяльності, комунікації.
Учасники заходу познайомились із середовищем Google Classroom і отримали практичні поради щодо роботи в ньому, навчилися створювати класи, додавати учнів та учителів і ділитися інформацією з учасниками навчального процесу. Створювали різні типи завдань, розміщували власні відео, документи та презентації у середовищі Google Classroom, ознайомилися із особливостями створення GoogleForms.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page