top of page

Робоча зустріч вителів англійської мови

9 лист. 2022 р.


09 листопада 2022 року у Горохівському освітньому хабі міської ради відбулася робоча зустріч вчителів англійської мови з досвідом роботи до 5 років «Планування уроку англійської мови в умовах сьогодення». Захід організовано Гарбар Іриною, представником Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради. Увага учасників була зосереджена на основних структурі та етапах уроків іноземної мови. Також обговорили критерії оцінювання учнів 5-6 класів НУШ та форми роботи на уроках англійської мови під час дистанційного навчання.
Вивчення іноземних мов у 2022-2023 навчальному році здійснюється відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти (наказ МОН № 289 від 01 квітня 2022 р.), Рекомендацій щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти.
Згідно Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожен учень має право на справедливе, неупереджене, об’єктивне, незалежне, недискримінаційне та доброчесне оцінювання результатів його навчання незалежно від виду та форми здобуття ним освіти.
Основними видами оцінювання результатів навчання учнів, що проводяться закладом, є формувальне, поточне та підсумкове: тематичне, семестрове, річне.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page