top of page

Профілактика булінгу та насильницької поведінки в закладах освіти

11 черв. 2023 р.

11 травня 2023 року, на виконання Листа Відділу освіти УОКМССЗОЗ Горохівської міської ради № 130/02-16/2-23 на запрошення адміністрації Скобелківської гімназії, Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно зі Службою у справах дітей, було проведено профілактичний захід.
Спеціаліст служби у справах дітей Світлана Чернищук розповіла дітям про види булінгу, яких може зазнавати дитина. Нагадала, що булінг –це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини (або групи дітей) по відношенню до інших, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом. Марина Сокол, психолог ЦПРПП провела з учнями 8-9 класів тренінгове заняття «Зупинимо насилля разом». Тренінг був направлений на протидію неприпустимої насильницької поведінки, профілактику булінгу та сексуальному насиллю щодо дітей, що вчиняються в теперішній час з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та формування безпечної поведінки серед підлітків.
На завершення заходу підлітки в групах обговорили та запропонували свої шляхи, способи та стратегії поведінки, які допоможуть викорінити прояви булінгу та насильницької поведінки серед дітей у закладах освіти.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page