top of page

Продовжуємо співпрацю з громадами-партнерами

8 лют. 2023 р.

У рамках підписаного договору про співпрацю «Поліпшення якості підготовки та професійного розвитку педагогічних працівників партнерських громад на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради», 8 лютого 2023 року для керівників закладів освіти Берестечківської міської територіальної громади відбувся семінар-практикум «Підвищення рівня обізнаності з питань використання онлайн-платформ для організації дистанційного та змішаного навчання та використання електронних журналів в освітньому процесі, ознайомлення з платформою «Smart школа».

Валентина Залевська, заступник Берестечівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник відділу освіти Берестечківської міської ради, зазначила, що захід організовано з метою сприяння зростанню фахової майстерності педагогів, створенню умов для поширення у професійному середовищі інноваційних освітніх методик й технологій. Ірина Гарбар, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, презентувала присутнім роботу Центру та розповіла про можливості активно залучати працівників партнерських громад до проведення семінарів, тренінгів, конференцій, вебінарів та інших заходів. Керівники закладів освіти висловили свої побажання щодо подальшої співпраці, яка допоможе розширити професійні можливості педагогів у пошуку та утвердженню таких форм роботи з підвищення кваліфікації, які максимально врахують їх запити і потреби та наблизять надання освітніх послуг.

Валерій Кулай, вчитель інформатики Горохівського ліцею №1 імені І.Я. Франка, ознайомив учасників семінару з авторською платформою «Smart школа», яка покращує можливості організації освітнього процесу за змішаною, дистанційною та очною формами навчання, створення робочого простору вчителя в електронному середовищі, використання сучасних технологій оцінювання. Також відмічено, що переважна більшість закладів загальної середньої освіти Горохівської міської ради вже використовують у роботі освітню платформу «Smart школа». Разом з тим, підписано Договір про співпрацю з Мар’янівської селищною радою. Відтак, заклади освіти партнерської громади на власному досвіді зможуть оцінити переваги даного сервісу.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page