top of page

Онлайн-курс для освітян «Психосоціальна підтримка дітям» в рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров’я»

16 серп. 2022 р.

17 серпня відбулась презентація онлайн-курсу для освітян «Психосоціальна підтримка дітям» в рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров’я» в якій взяли участь директор ЦПРПП Ірина Гарбар та психолог Марина Сокол.

Проєкт з психосоціальної підтримки впроваджується Асоціацією інноваційної та цифрової освіти за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у 25 партнерських громадах Волинської, Львівської та Полтавської областей і можливий завдяки Агенству США з міжнародного розвитку та щирій підтримці американського народу.

Онлайн-курс спрямований на розбудову якісної системи психологічної підтримки в громаді, навчання представників органів місцевого самоврядування, освітян та соціальних працівників наданню першої психологічної допомоги та емоційної підтримки громадянам, в тому числі внутрішньо-переміщеним особам. Куратором та старшим психологом проєкту в громаді є Марина Сокол.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page