top of page

Нарада з директорами закладів дошкільної освіти Горохівської міської ради

15 груд. 2022 р.

14 грудня 2022 року в приміщенні освітнього центру «Горохів-хаб» відділом освіти УОКМССЗОЗ було проведено інформаційно-методичну нараду з директорами закладів дошкільної освіти Горохівської міської ради. У ході наради обговорено питання дотримання законодавства в закладах дошкільної освіти, створення безпечних умов організації освітнього процесу в умовах війни, організації харчування дітей дошкільного віку, роботи сайтів ЗДО та підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Жаловага зупинилась на питанні створення сайтів закладів дошкільної освіти.
В умовах сьогодення одним із способів взаємодії між освітніми закладами, батьками та громадськістю є сайт, тому забезпечення функціонування сайту закладу освіти є актуальним зараз. Консультант ознайомила присутніх із Положенням про створення сайту закладу освіти, платформами для створення сайту, цілями та завданнями використання сайтів, вимогами до змісту та структури сайту, його технічні особливості, а також вимоги до поваги права на приватність учасників освітнього процесу. На сайті варто дотримуватися правил академічої доброчесності та поваги до авторського права.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page