top of page

Мотиваційний психологічний вебінар для молодих педагогів

24 лист. 2021 р.

25 листопада психологом ЦПРПП Мариною Сокол було проведено вебінар на тему: «Сучасний вчитель! Який він?». Цей захід відбувся на платформі ZOOM в режимі онлайн-конференції. У вебінарі взяли участь 22 педагоги з ліцеїв та гімназій Горохівщини.
Учасники вебінару мали можливість почути інформацію про працівників та основні завдання Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, та отримали електронну адресу офіційного сайту ЦПРПП.
В ході роботи учасники познайомились та поділились своїми думками щодо ролі сучасного вчителя. Також пригадали перелік необхідних компетенцій якими має володіти педагог (згідно «Професійного стандарту»). Цікавими були спогади молодих вчителів про те, що спонукало їх обрати свою професію та думки про важливі риси необхідні сучасному педагогу для ефективного навчання своїх учнів. Також проаналізувавши думки експертів, психолог познайомила учасників вебінару з баченням сучасного педагога очима членів журі щорічної національної премії для вчителів-агентів освітянських змін GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE.
Цікавою і корисною для усвідомлення виявилася мотиваційна Техніка роботи з опором (автор О. В. Тараріна), де педагоги шукали свої улюблені справи, які можуть бути максимально корисними іншим людям.
На завершення онлайн-конференції освітяни переглянули мотиваційний відео ролик, який наштовхує на роздуми про важливість «Наставника» в житті дитини, про важливість кожного сказаного ним слова і підтримку своїх вихованців.
Завершився вебінар словами взаємної вдячності і впевненості в тому, що працівники Центру завжди готові підтримати і допомогти всім педагогам у їхньому професійному зростанні.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page