top of page

Методична нарада з керівниками закладів дошкільної освіти Горохівської міської територіальної громади

19 квіт. 2023 р.

19 квітня 2023 року в освітньому центрі «Горохів Хаб» відбулася методична нарада з керівниками закладів дошкільної освіти Горохівської міської територіальної громади, в якій взяли участь Світлана Лич та Юлія Савіцька, директор та фахівець (консультант) Інклюзивно-ресурсного центру, Тетяна Ничипорук та Галина Сидорук, головні спеціалісти відділу освіти, Гарбар директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради.
У ході наради розглянуто та обговорено питання:
- Впровадження інклюзивної освіти в закладах дошкільної освіти.(
- Виконання статті 30 Закону України «Про освіту».
- Фізкультурно - оздоровча робота в закладах дошкільної освіти.
- Нормативно-правові відносини в системі дошкільної освіти. Кодекс Законів про працю України.
У своєму виступі директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Гарбар акцентувала увагу на змісті та особливостях організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» узаконено порядок, умови та особливості організації підвищення кваліфікації.
Нарада відбулося у формі діалогу, тому питання, які були розглянуті на засіданні спонукали присутніх до активного обговорення та прийняття спільних рішень.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page