top of page

Курси підвищення кваліфікації учителів НУШ

16 груд. 2021 р.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2021 року № 476 „Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти „Нова українська школа” у 2021 році” (зі змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року № 682), пункту 2.2 змін, внесених до постанови Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2018 року № 237, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти з 7 грудня 2021 року розпочав навчання за 30-годинною програмою вчителів, які забезпечуватимуть викладання предметів та інтегрованих курсів у 5-х класах у 2022/2023 н.р.у кількості, визначеній у додатку. Навчання проводилося дистанційно з використанням застосунку Google Meet та Google Clasroom.
Педагоги громади навчалися комунікативної методики викладання, розглядали різні аспекти роботи з класом, уміння 21 століття, планування уроків, управління класом тощо. У результаті, деякі вчителі змінили свої переконання й підходи до надання освітніх послуг.
За результатом 30-годинного навчання 220 слухачів курсів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запровадження Концепції реалізації державної політити у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа». А також 20 вчителів англійської мови, які залучені до навчання на онлайн-платформі Британської Ради Online Teacher Community, отримають сертифікат про проходження 60-годинного курсу.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page