top of page

Зустріч з посадовими особами партнерських громад Волинської
області для презентації дослідження стану молодіжної політики у Волинській
області та обміну досвідом у цій сфері.

26 лип. 2022 р.

За ініціативи Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», у середу 27 липня відбулася зустріч з посадовими особами партнерських громад Волинської області для презентації дослідження стану молодіжної політики у Волинській області та обміну досвідом у цій сфері, у якій взяла участь консультантка Центру Жаловага Ірина.
Анатолій Левчук – фахівець із залучення громадськості Волинського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», ознайомив присутніх із презентацією дослідження на базі 10 партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: «Стан молодіжної політики у Волинській області» , а Ольга Матвійчук – головний спеціаліст з проектної діяльності Ківерцівської міської ради, поділилась досвідом ківерцівської громади у сфері молодіжної політики.
Учасники заходу отримали інформацію про досвід Горохівської громади у сфері освіти та молодіжної політики. Тетяна Янюк – головний спеціаліст відділу розвитку та інвестицій Горохівської міської ради поділалася ідеєю спільного проекту “Horokhiv Hub”, а також про освітню платформу “Smart школа“, створену учителем інформатики Горохівського ліцею №1 імені Івана Франка Валерієм Кулаєм. До слова, цією платформою уже успішно користуються багато навчальних закладів громади. Ірина Жаловага презентувала роботу Центру професійного розвитку педагогічних працівників, розповіла про завдання таких Центрів та їх реалізацію у нашій громаді.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page