top of page

Змагання з легкої атлетики

27 квіт. 2023 р.

З метою залучення школярів до занять спортом, мотивації до здорового способу життя та активізації фізкультурно-оздоровчої роботи 27 квітня 2023 року на міському стадіоні «Колос» відбулися змагання з легкої атлетики за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Горохівської міської територіальної громади.
У змагання входили такі види програми: біг – 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1000 м; стрибки у довжину з розбігу; штовхання ядра та метання списа.
Розпочалися змагання виконанням Державного Гімну України та з вітальним словом до юних спортсменів звернулася заступник начальника управління-начальник відділу освіти Софія Пилип’юк. Організатори заходу привітали спортсменів, побажали вдалого старту та чесних перемог. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
Відповідальним за організацію та проведення змагань був Оександр Хамула, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, головним суддею змагань - тренер КДЮСШ ім. О.Баламута Юрій Русюк, секретар змагань - Тетяна Ружанська, головний спеціаліст сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради.
Ці змагання дали можливість школярам випробувати себе у різних видах легкої атлетики, допомогли відібрати спортсменів до складу збірної команди для участі в обласних змаганнях.
Багато позитивних емоцій, заряду бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Школярі продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Побажаємо юним спортсменам подальших успіхів та перемог!
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Переглянути більше фото можна на сторінці "Фотоальбоми" або перейшовши за покликанням
https://horokhivcprpp.editorx.io/pa1682418622083

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page