top of page

Змагання з баскетболу серед юнаків закладів освіти Горохівської міської ради

28 лют. 2023 р.

На виконання наказу Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я № 21 від 03.02.2023 року «Про затвердження календарного плану спортивно-масових заходів та основних напрямків роботи з розвитку фізичної культури та спорту на 2023 рік», 28 лютого 2023 року на базі Горохівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. О.Баламута (для ліцеїв) та на базі Скобелківської гімназії (для гімназій) були проведені спортивні змагання з баскетболу серед юнаків закладів освіти Горохівської міської ради. У заході взяли участь 5 команд ліцеїв та 5 команд гімназій Горохівської міської ради.
В результаті напруженої спортивної боротьби переможцями та призерами стали команди:

І місце:
- Мирненський ліцей;
- Скобелківська гімназія.

ІІ місце:
- Горохівський ліцей №2;
- Пустомитівська гімназія.

ІІІ місце:
- Горохівський ліцей №1;
- Рачинська гімназія.

А також висловлюємо подяку за активну участь командам: Звиняченського ліцею, Озерцівського ліцею, Мирківської гімназії, Холонівської гімназії.
Обов’язки головних суддів змагань виконували тренери Горохівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. О. Баламута Валерій Лац та Валерій Юрчук.
Доступ до спортивних залів та укриття було забезпечене керівником Скобелківської гімназії Наталією Климюк та директором Горохівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. О.Баламута Галиною Прик.
Після завершення змагань, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Олександр Хамула, нагородив призерів та переможців кубками та грамотами відділу освіти Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page