top of page

Вітаємо учасників конкурсу "Учитель року - 2022"!

10 лют. 2022 р.

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти з 24 по 27 січня кращі з кращих учителів основ правознавства вправлялися у педагогічній майстерності, вмінні оперувати комплексом професійних знань і методичній компетентності, розв’язували ситуаційні задачі з різних галузей права, проводили майстер-класи та організовували освітній процес у дистанційному режимі. Загалом кожен учасник пройшов такі випробування: «Тестування», «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота», «Фрагмент дистанційного уроку».
Участь у конкурсі, без сумніву, стала корисним та пізнавальним щаблем до самовдосконалення не лише кожного конкурсанта, але й членів фахового журі, які, оцінюючи учасників, намагалися побачити не лише професійні якості вчителя, але і його щиру самовіддачу дітям.
Горохівську громаду цьогоріч представляла Рощина Адріана Сергіївна, вчитель Пірванченської гімназії Горохівської міської ради Луцького району Волинської області. Учителька уміло справлялась з усіма випробуваннями, застосовувала інноваційні методи навчання, продемонструвала високу педагогічну майстерність, професіоналізм, творчість та оригінальність. Журі високо оцінило роботу учасниці конкурсу і визнали кращою у номінації «Відкриття року»
Як зазначила Адріана Рощина: «Особисто для мене конкурс «Учитель року 2022» – це не просто престижна освітянська нагорода або фахове випробування, це передусім можливість для самовдосконалення. Адже взаємодія з колегами та обмін досвідом допомагає генерувати нові, креативні рішення та мотивує до професійного розвитку.»
Від Центру професійного розвитку педагогічних працівників та усієї педагогічної спільноти вітаємо Адріану Сергіївну з таким хорошим результатом, бажаємо не зупинятись на досягнутому, нових звершень та перемог!
Калинюшко Вадим Вікторович, вчитель фізики та інформатики Озерцівського ліцею Горохівської міської ради Луцького району Волинської області представив громаду на конкурсі в номінації «Інформатика». Вадим Вікторович уже успішно пройшов випробування «Тестування», «Майстер-клас» та «Фрагмент дистанційного уроку» відбіркового етапу і з 14 лютого братиме участь у фінальному етапі.
Бажаємо учителю успіхів, натхнення та впевненості у своїх силах!
Метою конкурсу є виявлення та підтримка талановитих педагогічних працівників, поширення кращого педагогічного досвіду, розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності, сприяння самореалізації вчителя.
Конкурс передбачає тривалу та ґрунтовну підготовку, адже необхідно висвітлити суть педагогічної ідеї, представити технології, методи, прийоми, форми роботи, які застосовує вчитель для її реалізації, продемонструвати ефективність та результативність впровадження педагогічної ідеї.
Участь у конкурсі для кожного педагога стане не просто вершиною професійного зростання і майстерності, але і відправною точкою, з якої почнеться сходження до нових звершень і перемог!

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page