top of page

Відкриття освітнього простору "Горохів Хаб"

22 лют. 2023 р.

Освітній простір "Горохів Хаб" - це місце, де може зустрічатися, ділитися досвідом, навчатися та розвиватися кожен. Цей проект реалізовано завдяки команді, яка виношувала цю ідею, партнерам, які повірили в неї і тим самим додали впевненості громаді, чітко розставили пріоритети та визначили, що створення умов для навчання є першим пріоритетом.

Сьогоднішня зустріч в освітньому просторі "Горохів Хаб" розпочалася з вшанування українців, які віддали життя за свободу та незалежність України. В мотиваційній промові керівник проекту USAID в Україні Габріель Абрахам зазначив, що повністю підтримує даний проект та готовий співпрацювати з громадою в реалізації спільних ідей надалі. Горохівську територіальну громаду та її можливості презентував міський голова Віктор Годик.

У заході взяли участь заступниця голови Волинської обласної військової адміністрації Вікторія Левчук, керівник Волинського регіонального офісу проекту «ГОВЕРЛА» Ірина Бойко, депутати Волинської обласної ради Тарас Щерблюк та Юрій Харченко, голова Луцької районної військової державної адміністрації Анатолій Костик та представники територіальних громад. Присутні високоповажні гості заходу висловили свою думку та поділилися враженнями від створення у громаді освітнього простору «Горохів Хаб».

Діяльність Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради презентувала його директор Ірина Гарбар. Вчитель інформатики Горохівського ліцею №1 ім. І.Франка Валерій Кулай презентував розроблену власноруч освітню платформу «Smart школа».

Значущою для Горохова стала подія підписання договору про міжмуніципальне співробітництво в сфері освіти. Цей договір став важливим кроком до покращення якості освіти та розвитку освітнього потенціалу.

Модерувала захід проектний менеджер Горохівської міської ради Тетяна Янюк.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page