top of page

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

7 груд. 2021 р.

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Міністерство освіти і науки України рекомендувало організувати та провести в закладах освіти навчальні заняття, лекції, вебінари, круглі столи та інші заходи з урахуванням умов карантину.
Психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Марина Сокол спільно з директоркою Скобелківської гімназії Наталією Климюк та класним керівником Ларисою Костюк з метою профілактики жорстокого поводження з дітьми, попередження та захисту дітей від насильства провели урок на тему: «Особиста цінність та безпека», який розробила Міжнародна благодійна організація «Служба порятунку дітей».
В результаті проведеного уроку в учнів сформувалось поняття цінності їхнього життя. Діти ознайомились з поняттям особистих кордонів, навчились розрізняти небезпечні життєві ситуації та застосовувати правила безпеки з метою захисту свого життя. Також під час роботи торкались питань безпечного спілкування в інтернеті та кібербулінгу.
Ознайомитись з програмою уроку та завантажити презентацію можна на офіційному сайті МБО «Служба порятунку дітей» за покликанням.
https://savechild.com.ua/material

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page