top of page

«Практичні навички подолання стресу» - онлайн навчання для всіх бажаючих

3 лют. 2023 р.

Стрес, на жаль, став дуже звичним явищем для українців. Але, важливо розуміти, що стрес – це нормальна реакція організму, особливо в періоди сильних потрясінь, однак тривале перебування у такому стані має руйнівні наслідки для здоров’я та життя людини.
У 2022 році Горохівська громада брала активну участь у проєкті «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я», який реалізовувала Асоціація інноваційної та цифрової освіти через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
В рамках цього ж проєкту в 2023 році стартує безкоштовне навчання для всіх мешканців громад на онлайн-курсі «Практичні навички подолання стресу» https://hromada.academy/courses/praktichni-navichki-podolannya-stresu .
Цей курс створено у межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Національної програми ментального здоров’я за підтримки ГО «Безбар’єрність» на основі ілюстрованого керівництва Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Важливі навички в періоди стресу».

З цього курсу кожен охочий дізнається про стрес та його наслідки, також отримає корисні поради для розвитку навичок управлінням стресом, дізнається про те, як справлятися з несприятливими обставинами та продовжувати нормально жити навіть під час повномасштабної війни та як підтримувати своє психічне здоров'я.
Практичні психологи, соціальні педагоги, соціальні працівники, освітяни та всі бажаючі мають можливість пройти навчання безкоштовно у зручний для себе час, зареєструвавшись на сайті Академія громад https://hromada.academy/

Після завершення курсу — кожен випускник отримає сертифікат.

За додатковою інформацією звертайтесь до психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Марини Сокол.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page