top of page

«Мотивація навчальної діяльності в умовах НУШ»

15 лист. 2021 р.

16 листопада Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Гарбар взяла участь в онлайн-семінарі для вчителів 1-11 класів Горохівського ліцею №2 з теми: «Мотивація здобувачів освіти в процесі онлайн та офлайн навчання».
Під час семінару виступили директор ліцею, заступник директора з навчально-виховної роботи, психолог закладу, вчителі предметники та вчителі інклюзивних класів.
Ірина Гарбар ознайомила присутніх із питанням «Мотивації навчальної діяльності в умовах нової української школи». Мотивація навчальної діяльності - один із засобів спонукання учнів до продуктивної пізнавальної діяльності активного засвоєння змісту освіти, яка залежить від рівня сформованості мотивації. Спікерка доступно розкрила питання зовнішньої та внутрішньої мотивації. Висвітлила теоретичні аспекти мотивації всіх учасників навчального процесу в умовах реформування освіти, зокрема мотивації вчителів НУШ до роботи за новими стандартами та мотивації учнів Нової української школи до навчання. Також доповідачка поділилась своїм досвідом вчителя англійської мови в питаннях мотивування учнів та розкрила секрети мотивації вчителів як керівниця Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page