top of page

«Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

16 груд. 2023 р.

16 грудня 2023 року учителі початкових класів Горохівської МТГ підвищили кваліфікацію відповідно до програми «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Зазначена програма реалізується у рамках Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.
Вчителі початкових класів мали можливість активно та результативно переймати досвід щодо розвитку ключових компетентностей і наскрізних вмінь учнів. Виконали ряд активностей, які адаптуватимуть в освітньому процесі закладів освіти громади.
Живе спілкування, обмін досвідом, нові ідеї, позитивні емоції та багато креативу демонстрували учасники під час застосування ігрового діяльнісного підходу. Дякуємо регіональним тренерам Валентині ВІТЮК, Нелі КІНАХ, Ларисі НИКИТЮК та Олександру ОСТАПЙОВСЬКОМУ за змістовне та цікаве навчання, педагогам – за бажання освоювати нові методики і практики, адміністрації Горохівського ліцею №2 Горохівської міської ради – за гостинність.

Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
Без імені_edited.jpg
bottom of page